Luna în creștere după primul pătrar

Luna în creștere după primul pătrar Luna luminată aproape în întregime.

Acestea sunt zilele premergătoare Lunii Pline. Este luminată cea mai mare parte a Lunii care este în creștere, debordează de energie și are putere. Este bine să depunem ultimul efort pentru realizarea planurilor noastre.

Persoanele sunt orientate spre exprimarea de sine. Dacă simțiți nevoia de a împărtăși cu cineva ideile sau cunoștințele voastre, puteți să o faceți fără ezitare, fiindcă este perioada care ne pregătește pentru strânsul roadei, adică pentru obținerea rezultatelor muncii noastre depuse sau nedepuse în perioada trecută, începută odată cu Luna Nouă. Dacă ați lucrat eficient, cu siguranță, succesul nu se va lăsa așteptat.

În afaceri lucrurile merg bine. Este un moment bun pentru semnarea contractelor, actelor de orice fel sau pentru extinderea afacerii.

Corpul are nevoie de multă energie, de aceea este indicat sa vă alimentați bine, dar să nu exagerați cu mâncarea.

În faza lunară premergătoare Lunii Pline este nevoie de multă flexibilitate și tenacitate. Fexibilitatea permite însușirea noilor interese și a noilor direcții in viață indicate de Luna Nouă. Tenacitatea este necesară pentru a nu ne abate de la ceea ce ne-am propus de Lună Nouă.

Sunt zile foarte bune pentru înscrierea la starea civilă, mai ales pentru persoanele mai mature. Familiile formate în aceste zile vor fi fericite.

A 15-a zi lunară este ultima înainte de Luna Plină, când mai putem face schimbări. Urmează perioada în care vom analiza, vom evalua activitatea noastră din prima jumătate a lunii și ne vom face planuri noi. Conflictele aduc ghinion, de aceea este bine să le evităm.

În a patra fază lunară se pot agrava bolile cronice. Organele sensibile sunt ochii, intestinele, ficatul și pancreasul. Nu exagerați cu alcoolul, consumați produse proaspăt preparate și nu mâncați mult.