Luna în descreștere după Luna Plină

Luna în descreștere după Luna Plină – Luna se vede aproape în întregime.

Începe descreșterea Lunii. Energia scade. Datorită scăderii puterii vitale este posibil să vă aflați în situații grele sau conflictuale. Nu explodați. Puteți să ieșiți din probleme elegant, fără a face acțiuni pe care să le regretați mai târziu.

Acum este momentul pentru a număra bobocii după activitatea depusă în prima jumătate a ciclului lunar. După Luna Plină încep să apară rezultatele efortului depus. Toate celelalte aspecte trec în planul doi. Datele statistice spun că în aceste zile se depun cele mai multe cereri de demisie. Probabil, oamenii au obținut ceea ce și-au dorit și simt că nu mai au forță pentru a începe ceva nou sau consideră că acest loc de muncă nu le mai poate oferi nimic.

Pe lângă analiza perioadei trecute, este indicat sa folosiți cunoștințele noi dobândite în prima jumătate a lunii.

Ar fi bine ca persoanele de afaceri să fie foarte atente. Există posibilitatea ca ele să fie atrase în diverse intrigi. De aceea este indicat să nu dea curs negocierilor sau întâlnirilor cu persoane necunoscute sau puțin cunoscute.

Este foarte bine sa faceți curățenie generală în casă sau la birou, să întoarceți datorii și să-i iertați pe cei care v-au supărat. Evitați să manipulați sau să vă lăsați manipulați. Nu lăsați pe alții în lumea voastră interioară.

Pot apărea depresii, coșmaruri, insomnii și frici fără nici un motiv. Se recomandă meditația pentru a evita neplăcerile emoționale și psihice.

Prima zi a Lunii în descreștere, a 19-a zi lunară, nu este benefică pentru căsătorii. Dar cea de-a 20-a este perfectă pentru formarea unei familii fericite.

În ultimele zile ale acestei perioade puteți să vă dedicați activităților creative, comunicării cu persoane cu aceleasi idei sau muncii în colectivitate.