Luna în descreștere după ultimul pătrar

Luna în descreștere după ultimul pătrar – Luna în descreștere foarte puțin luminată.

Aceasta este ultima fază a cilcului lunar și reprezintă trecerea de la vechi la nou. E bine să aruncăm tot ce nu ne mai folosește și să ne îndreptăm atenția spre nou. Ne orientăm spre viitor. Nu rămânem blocați în trecut. Dacă cineva pleacă din viața noastră, nu are rost să-l reținem. Luna balsamică simbolizează eliberarea de orice greutăți pe care le ducem în spate. Ne relaxăm, medităm, eliberăm spațiul, la propriu și la figurat, pentru un nou flux energetic care va veni odată cu Luna Nouă.

Terminăm tot ce am început. Ne notăm toate ideile sau planurile care ne trec prin minte, dar nu începem să lucrăm asupra lor (așteptăm următorul ciclu lunar). Natura e într-un fel de adormire. De aceea, realizarea activităților noi va fi sortită eșecului.

La sfârșitul ciclului lunar, dispoziția nu este dintre cele mai bune, fiindcă ne simțim slăbiți si într-o oarecare măsură neputincioși. E indicat să ne abținem de la călătorii sau deplasări.

Pe plan profesional, nu se recomandă semnarea contractelor. În schimb, actele de caritate sunt încurajate. Acestea vor aduce bunăstare și creșterea nivelului spiritual. Practicile spirituale sunt binevenite. Acestea ne vor ajuta să menținem sub control starea de indispoziție.