Luna Plină

Lună Plină – Luna apare pe cer întreagă în toată splendoarea ei; Luna în opoziție cu Soarele.

Este perioada când Luna are influență deplină asupra lumii noastre. Energia lunară este la cote maxime. Toate procesele din corp funcționează la maxim și subconștientul este deschis în totalitate. Ne pregătim pentru rezultatele generate de activitatea noastră din prima jumătate a ciclului lunar. În funcție de stăruința, efortul și energia depuse, vom obține produsul dorit sau mai puțin satisfăcător.

Persoanele sensibile simt apropierea Lunii Pline, se simt aruncate dintr-o extremă în alta, sunt foarte agitate și pot face lucruri neobișnuite. De obicei, în această perioadă au loc tot felul de evenimente neplăcute generate de acțiuni făcute din impulsul emotivității prea mari.

Pentru persoanele de afaceri Luna Plină este o perioadă foarte bună pentru a semna contracte sau alte acte, pentru a face noi colaborări. Subconștientul oamenilor este deschis pentru informații noi. În consecință, acest lucru poate fi folosit pentru a face publicitate sau pentru a organiza diverse târguri.

De asemenea, este o perioadă de o inspirație de nedescris pentru persoanele creative (poeți, pictori, scriitori). Imaginația lor poate da naștere unor idei deosebite.

Luna Plină poate aduce începutul unei importante etape noi din viață sau sfârșitul acesteia. De obicei, au loc multe căsătorii, încep multe relații de iubire sau de prietenie.

Este de evitat orice situație conflictuală. Oamenii debordează de energie, sunt într-o stare extremă de excitare emoțională, ceea ce ar însemna că ar ajunge cu greu la o înțelegere.

Unele persoane au insomnii, ceea ce nu este de mirare. Creierul este activat permanent, iar energia lunară stimuleaza organismul să acționeze. Puterea vitală este la nivelul maxim. Toate procesele din mediul înconjurator funcționează la cote maxime. De obicei, chirurgii evită operațiile în aceste zile, fiindcă există riscul unei hemoragii pentru pacienți.

Însă este indicat sa se facă analize sau controale medicale, fiindcă sunt șanse mari să iasă la suprafață boli ascunse, desigur, dacă este cazul.

Despre ce se întâmplă când e Lună Plină puteți citi și aici.