Workshop-uri organizate de AstroPerla în parteneriat cu 12Călăuze

Păreri ale celor care au participat:

 • "Pentru prima dată doi astrologi fac loc celor pasionați de acest domeniu și le observă propria interpretare pe harți incognito. Li se încurajează simțul observației, li se testează cunoștințele. Ucenicii (adica noi, cursanții) lucrăm în echipă, învățăm unii de la alții, sintetizăm și ne completăm reciproc. E un spațiu de creștere, protector si totodată antrenant." (A.A.)

 • "Recomand tuturor ce vor să exploreze din tainele Astrologiei. Chiar este fascinant. Programul Workshop-ului a fost foarte bine structurat și bine organizat. O provocare pozitivă pentru mine. Mulțumesc cu recunoștință Doamnelor Patricia Hoeppner și Rodica Spînu. Cu drag, Anca Spiegel :-)" (Anca Spiegel)

 • "Mi-a plăcut mult conceptul interactiv al workshop-ului, și mi-aș dori să particip și pe viitor în astfel de formate. Îmbinarea teoriei cu practica facilitează procesul de asimilare si totodată sparge și barierele dintre participanți creând o atmosferă relaxată de învățare." (Maria Nicoleta Machedon)

 • "Mi-a plăcut foarte mult acest Workshop, a fost o seară relaxantă, cu o prezentare frumoasă în pdf, bine explicată. Ideea cu camerele de lucru a fost genială, dar și emoționantă. Mă bucur că am participat. Totul a fost minunat!!" (Raisa Popa)

 • "Super tare. Nu mă așteptam să-mi placă atât de mult" (Zoltan)

 • "Dragele mele, vă mulțumesc pentru cheile primite - sunteți minunate!" (A.C.)

 • "Workshop-ul a depasit orice asteptare pe care o aveam, desfasurarea acestuia a fost foarte bine aleasa. Apreciez mult implicarea si atentia organizatorilor." (A.B.)

 • "A fost super. Doar timpul prea puțin. Știu, nu se poate mai mult, dar tot spun că s-a terminat prea repede." (Raul Lalu)

 • "Un exercițiu foarte interesant de astrologie practică aplicat atât pe harta personală cât și a colegilor participanți. Recomand cu mare căldură pentru toți cei care doresc să își dezvolte abilitățile în astrologie sau să își exerseze mușchiul astrologic :) Exercițiul e cheia perfecțiunii!" (Dihel Diana)

 • “Am participat la acest workshop ptr ca va urmaresc de mai mult timp si imi place felul in care colaborati si cum va completati reciproc. Imi era frica ca nu ma descurc ptr ca sunt la inceput dar mi-ati dat incredere si mi-ati aratat cum sa gandesc fiecare aspect . Va multumesc Patricia si Rodica ptr profesionalismul vostru, va recomand cu caldura si astept urmatoarele cursuri.Sunteti minunate! ” (Camelia Chita)

 • ”Rodica, Patricia, m-am simțit extraordinar alături de voi, mă bucur enorm să fac parte din echipa voastră. Ne-ați călăuzit într-un ritm foarte frumos spre înțelegerea mai bună a cum suntem influențați de mișcarea planetelor, suntem cu toți ceea ce arată hartă noastră. Vă mulțumesc și abia aștept viitoarele workshop-uri!!!” (M.C.)

 • Am participat cu multă bucurie și am învățat multe lucruri noi. Mai ales cum să înțeleg mai profund legăturile dintre planeta în tranzit și cele natale, în case și semne. A fost un Workshop foarte frumos în care s-au explicat temele foarte clar si intensiv, cu răbdare, atenție la detaliu și sustinere multă din partea Rodicăi și Patriciei. Vă mulțumesc mult! ” (S.B.)