Luna Nouă

Luna Nouă - atunci când Luna nu se vede pe cer; Luna este în conjuncție cu Soarele.

Atunci când e Lună Nouă, aceasta se află între Soare și Pământ. De pe Pământ se observă doar partea sa întunecată. În consecință, nu se vede deloc. Energia Lunii este foarte scăzută. Persoanele cu boli vasculare suportă cu greu momentul de Luna Nouă, fiindcă lipsa energiei lunare duce la scăderea presiunii fluidelor în organism. Persoanele cu tendințe depresive se închid în sine și mai mult. S-a observat că majoritatea persoanelor pesimiste de fel sunt născute în zile de Lună Nouă.

În aceste zile se recomandă evitarea efortului fizic, evitarea deciziilor pripite și evitarea participării la evenimente riscante. Bărbații sunt agresivi și încordați. La femei crește intuiția și sensibilitatea. Copiii sunt foarte sensibili la schimbările Lunii. Ei devin foarte capricioși și imposibil de liniștit. În asemenea condiții, se poate ajunge foarte repede la certuri în familie.

Zilele de Luna Nouă sunt perfecte pentru a face planuri pentru următorul ciclu lunar. Intențiile trebuie să fie bune și în conformitate cu realitatea. Stabilim strategii, dar ne abținem de la orice fel de începuturi în acțiuni. Altfel, aceste acțiuni nu vor avea succes. De exemplu, este momentul potrivit pentru a alege și a gândi o schema pentru o dietă, dar dieta propriu zisă să o înepeți în zilele următoare.

Este o perioadă bună pentru meditații, pentru conștientizarea interiorului nostru, pentru a urmări stările noastre și pentru a le controla. Începând cu a treia zi lunară putem începe exercițiile fizice. Dacă nu aveți o viată fizică activă, atunci concentrați-vă pe lumea voastră interioară, a studiului subconștientului vostru. Încercați să vă relaxați din punct de vedere moral.

Despre ce se întâmplă când e Lună Nouă puteți citi și aici.